Over Steviefy

Welkom op Steviefy!

Wie zit er achter Steviefy?

Ik ben Steven, de oprichter van Steviefy! Ik ben een dertiger, werkzaam als digital marketeer, en woonachtig in Kortrijk samen met mijn vrouw Jolien en zoontjes Pepijn en Artuur.

slimste-persoon-in-kortrijk

Ik ben opgegroeid met video games. Als jong kind maakte ik kennis met de Nintendo 64. Wat een fantastische tijd heb ik daarmee beleefd. Toen ik 13 jaar oud was ontdekte ik PC gaming en sindsdien ben ik er niet meer van weg te slaan. Ik heb mijn puberteit doorgebracht in de wereld van World of Warcraft. Jawel, ik was die ene nerd in de klas. Na jaren van epische boss battles was mijn trouwe (Aldi) PC aan vervanging toe. Ik heb toen beslist om mijn eigen PC samen te stellen, een beslissing waar ik nooit heb op teruggekeken. Sindsdien ben ik een echte PC enthusiast. Overklokken en benchmarks, LAN-parties, … Noem maar op! Daarnaast ben ik gefascineerd door alles wat met technologie te maken heeft. 

Mijn kennis van technologie en passie voor het schrijven hebben dan ook geleid tot de creatie van steviefy.be. Veel leer- en leesplezier!

Waarover gaat Steviefy?

Steviefy is voor iedereen die in welke mate dan ook interesse heeft in technologie in de brede zin van het woord. Zo heb ik intussen uitgebreide koopgidsen geschreven, gaande van printers en laptops tot stofzuigers en keukenrobots.

Ook je eigen blog starten? Lees dan dit artikel: Je eigen blog maken in 9 stappen: van opzet tot online geld verdienen!

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close