Over Steviefy

Welkom op Steviefy!

Wie zit er achter Steviefy?

Ik ben Steven, de oprichter van Steviefy! Ik ben een late twintiger, werkzaam als digital marketeer, en woonachtig in Kortrijk samen met mijn vriendin Jolien en zoontje Pepijn.

Ik ben opgegroeid met video games. Als jong kind maakte ik kennis met de Nintendo 64. Wat een fantastische tijd heb ik daarmee beleefd. Toen ik 13 jaar oud was ontdekte ik PC gaming en sindsdien ben ik er niet meer van weg te slaan. Ik heb mijn puberteit doorgebracht in de wereld van World of Warcraft. Jawel, ik was die ene nerd in de klas. Na jaren van epische boss battles was mijn trouwe (Aldi) PC aan vervanging toe. Ik heb toen beslist om mijn eigen PC samen te stellen, een beslissing waar ik nooit heb op teruggekeken. Sindsdien ben ik een echte PC enthusiast. Overklokken en benchmarks, het verwerken van led strips in mijn computerbehuizing, LAN-parties, … Noem maar op! Uiteindelijk heeft deze interesse geleid tot deze blog.

Waarover gaat Steviefy?

Steviefy is voor iedereen die in welke mate dan ook interesse heeft in computers, technologie of geeky lifestyle.

Naast de geek-gerelateerde onderwerpen vind je op Steviefy ook door mezelf samengestelde PC’s. Zelf een PC samenstellen bespaart je geld, levert je een systeem op maat op en is bovendien helemaal niet moeilijk. Voor de lezers die liever meteen met een volledige en geoptimaliseerde configuratie willen starten, heb ik zelf enkele samengestelde PC’s op deze blog gezet:

De perfecte configuratie waarin iedereen zich kan vinden bestaat echter niet. Daarom kan je de hier samengestelde PC’s het best als een richtlijn gebruiken. Indien je vragen hebt over een onderdeel dan mag je me steeds contacteren via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close