Over Steviefy

Welkom op Steviefy!

Wie zit er achter Steviefy?

Ik ben Steven, de oprichter van Steviefy!

web

Ik ben opgegroeid met video games. Als jong kind maakte ik kennis met de Nintendo 64. Wat een fantastische tijd heb ik daarmee beleefd. Toen ik 13 jaar oud was ontdekte ik de computer en sindsdien ben ik er niet meer van weg te slaan. Zo heb ik mijn puberteit doorgebracht in de wereld van World of Warcraft (jawel, ik was die ene nerd in de klas) en ben ik een echte PC enthusiast geworden. Overklokken en benchmarks, LAN-parties, … Noem maar op! 

Daarnaast ben ik ook een echte tech enthusiast. Ik ben gefascineerd door alles wat met technologie te maken heeft en volg dan ook nauwgezet alle technologische trends op.

Waarover gaat Steviefy?

Steviefy is voor iedereen die in welke mate dan ook interesse heeft in technologie in de brede zin van het woord. Zo heb ik intussen uitgebreide koopgidsen geschreven, gaande van printers en laptops tot stofzuigers en keukenrobots. Ben jij recent op het internet op zoek gegaan naar informatie om een koopbeslissing te maken? Dan is het je wellicht ook niet ontgaan. Verschillende websites zijn onoverzichtelijk én bevatten bovendien vaak onjuiste, saaie en verouderde informatie. Het is mijn missie om jou te informeren met correcte én actuele informatie waarmee jij straks de beste koopbeslissing maakt!

Ook je eigen blog starten? Lees dan dit artikel: Je eigen blog maken in 9 stappen: van opzet tot online geld verdienen!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close