Affiliate Disclaimer

Ik maak op steviefy.be gebruik van affiliate links. Deze zie je regelmatig terugkomen in de koopgidsen op deze website. Ik vind het belangrijk om hier eerlijk over te zijn, zodat jij begrijpt hoe het zit en waarom ik dit doe.

Een affiliate link is een link die verwijst naar een product op een andere website zoals Coolblue en bol.com. Als jij vanuit mijn website via de affiliate link doorklikt naar die andere website en daar vervolgens een aankoop doet, krijg ik een kleine vergoeding. Jij merkt daar niets van, je betaalt gewoon de normale prijs van het product. Alleen help je mij er tegelijk ook een beetje mee.

Ik gebruik affiliate links alleen voor producten die ikzelf ook zou gebruiken en waarvan ik denk dat ze van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de lezer (jij dus).

Steviefy is een uit de hand gelopen hobby die ik uitvoer naast mijn gewone job. Ik besteed heel veel tijd in het creëren van nieuwe content en het updaten ervan. Ik haal hier heel veel voldoening uit, maar naast voldoening is het ook wel fijn om er een kleine financiële vergoeding aan over te houden en dat doe ik onder andere met affiliate links. Door iets te kopen via een affiliate link op mijn blog help je mij een beetje met het onderhouden van Steviefy 🙂

Mocht je hier nog vragen over hebben, dan kun je altijd even contact met me opnemen via de contact pagina!

Close