Samenwerken

Interesse om samen te werken? Hieronder vertel ik je graag waar steviefy.be voor staat en wat de mogelijkheden zijn.

Over Steven en steviefy.be

slimste-persoon-in-kortrijk

Ik ben Steven, de oprichter van Steviefy! Ik ben een dertiger en werkzaam als SEO specialist.

Steviefy.be heb ik in 2018 gelanceerd om mijn SEO kennis en interesse in alles wat met technologie te maken heeft te combineren. Deze website is voor iedereen die in welke mate dan ook interesse heeft in technologie in de brede zin van het woord. Ik richt me vooral op uitgebreide koopgidsen die elke maand een update krijgen. De topics zijn breed, van laptops en printers tot stofzuigers, grasmaaiers, haardrogers en keukenrobots.

Dankzij mijn SEO kennis heb ik de voorbije jaren dan ook topposities in de organische zoekresultaten van Google, Bing en andere zoekmachines behaald.

Samenwerken met Steviefy.be

Mijn website blijft elke maand groeien en kan dus zeker de perfecte plaats zijn om jouw product of merk onder de aandacht te brengen. Samenwerken met Steviefy kan op drie manieren.

1. Gastartikel

Wil je graag een gastartikel schrijven dat op steviefy.be geplaatst wordt? Dat kan, op voorwaarde dat je artikel voldoet aan een aantal voorwaarden. Gastartikelen blijven permanent op de website staan, worden gepubliceerd onder de categorie ‘In de kijker‘ en worden niet gelabeld met ‘Advertorial’ of ‘Samenwerking’. Hieronder de voorwaarden:

  • Het gastartikel moet minimaal 500 woorden bevatten en exclusief voor steviefy.be geschreven worden (deze mag dus niet op een andere website vermeld staan);
  • Gastartikelen zijn vooral inspirerend of informerend geschreven. Artikelen die TE commercieel zijn, worden niet geplaatst;
  • Een gastartikel met foto’s leest natuurlijk veel vlotter, voeg dus zeker ook enkele toffe en duidelijke foto’s toe aan je artikel welke rechtenvrij zijn;
  • Er moeten tussenkopjes en / of opsommingen in de tekst opgenomen worden;
  • Maximaal twee uitgaande links naar één website.

2. Backlink in een bestaande koopgids

Heb je een interessante link die in één van mijn koopgidsen geplaatst kan worden? Dat kan! Dofollow backlinks blijven permanent in het artikel staan. De kostprijs hangt af van het artikel waarin je de backlink wilt plaatsen. Artikels die goed scoren en al geruime tijd online staan, kosten natuurlijker meer dan een recent artikel.

3. Banner

Een banner bovenaan elk artikel behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor vraag ik een maandelijkse vergoeding.

Andere manier?

Zou je graag op een andere creatieve manier met mij willen samenwerken? Neem zeker contact met me op! Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen.

Samenwerken

Heb je interesse in één van de bovenstaande mogelijkheden? Neem dan even contact op met steven@steviefy.be om jouw voorstel te bespreken.

Close