Gepubliceerd op 5 februari 2024 door Steven De Moor – Laatste update op 5 februari 2024.

Welkom bij ixina, dé specialist in op maat gemaakte keukens. Als je op zoek bent naar een keuken die zowel stijlvol als functioneel is, ben je bij keuken ontwerper ixina aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring, staat ixina garant voor kwaliteit en innovatie in elk keukenontwerp.

Sinds de oprichting in België in 1971, heeft ixina zich niet alleen gevestigd in het hart van Europa, maar ook in de harten van talloze huishoudens door hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Begonnen als een kleine onderneming, heeft ixina zich door de jaren heen ontwikkeld tot een vooraanstaande naam in keukenontwerp, een symbool van innovatie en betrouwbaarheid in de keukenbranche.

Met de opening van meer dan 60 winkels in België alleen, weerspiegelt het netwerk van ixina de groeiende vraag naar hun op maat gemaakte keukens. Elke winkel biedt een unieke ervaring, waarbij klanten de kwaliteit en het vakmanschap van ixina-producten van dichtbij kunnen zien en voelen. De indrukwekkende verkoopcijfers per jaar zijn een duidelijke indicatie van het vertrouwen dat klanten stellen in het merk ixina.

De reis van ixina kenmerkt zich door een constante drang naar innovatie. Het bedrijf was een van de eersten die de keukenindustrie transformeerde met geavanceerde technologieën en op maat gemaakte oplossingen. De focus op innovatie is niet alleen beperkt tot productontwikkeling, maar strekt zich ook uit tot de klantervaring. ixina heeft de manier waarop klanten hun keukens ontwerpen en ervaren, veranderd door interactieve tools zoals 3Dkeukenplanners en virtuele showrooms.

De sterke punten van ixina

  • 10-Jarige Garantie: ixina biedt een indrukwekkende 10-jarige garantie op haar meubilair, wat de toewijding aan kwaliteit onderstreept.
  • Duurzaamheid: Voor elke verkochte keuken plant ixina, in samenwerking met Graine de Vie, 12 bomen, wat bijdraagt aan een groenere planeet.
  • Duitse Kwaliteitsmeubels: De keukens van ixina zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die garant staan voor duurzaamheid en stijl.

Innovatie in keukenontwerp

Ixina onderscheidt zich door haar innovatieve aanpak in keukenontwerp. Van de online keukensimulator tot de 3D-tool, klanten kunnen hun droomkeuken tot in detail personaliseren.

Maak jouw droomkeuken werkelijkheid

  • Online Simulator: Pas fronten, handgrepen, werkbladen en accessoires aan op onze standaardmodellen.
  • 3D Ontwerptool: Voer de afmetingen van jouw ruimte in en experimenteer met indelingen en stijlen die bij je passen.

Betaalbare luxe voor elk budget

Ixina begrijpt dat ieders budget anders is. Daarom bieden we eerlijke prijzen voor onze keukens, zichtbaar op onze website en in onze catalogus. Onze keukens zijn ontworpen om luxe toegankelijk te maken voor elk budget.

simulator

Financieringsoplossingen op maat

Ixina biedt op maat gemaakte financieringsoplossingen om ervoor te zorgen dat jouw droomkeuken binnen handbereik is, ongeacht jouw budget.

Deskundige begeleiding en installatieservice

Onze experts staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het ontwerpproces. Maak een afspraak, online of in de winkel, om uw project te bespreken en ontvang een gratis gedetailleerde offerte en een 3D-plan van jouw toekomstige keuken.

Professionele plaatsing

Laat jouw keuken plaatsen door door Ixina goedgekeurde installateurs voor een zorgeloze ervaring van begin tot eind.

Ixina’s toewijding aan milieu en maatschappij

Ixina zet zich niet alleen in voor uitzonderlijke keukenontwerpen, maar draagt ook actief bij aan een duurzamere wereld. Met elk jaar meer dan een miljoen herbeplante bomen, toont Ixina zijn toewijding aan milieuverantwoordelijkheid.