Gepubliceerd op 12 augustus 2022 door Steven De Moor – Laatste update op 12 augustus 2022.

Wil je meer leren over cryptocurrency? Dan ben je niet de enige. In België overwegen namelijk steeds meer mensen om te investeren in crypto’s (Markteffect, 2022). Een goede informatieverschaffing is echter van groot belang om gedegen van start te kunnen gaan met het investeren in digitale valuta’s.

Daarom hebben diverse cryptocurrency experts, waaronder David van Gaalen, recent het nieuwsplatform Crypto.be gelanceerd. Ben je benieuwd wat dit platform jou te bieden heeft? Je leest er meer over in dit artikel.

Nieuws over de Belgische en internationale cryptomarkt

Als beginnende crypto investeerder is het verstandig om het laatste nieuws over cryptocurrency te volgen. Zodoende kom je meer te weten over de verschillende cryptomunten, investeringsstrategieën en expert tips & tricks. Dit komt vanzelfsprekend jouw ‘crypto avontuur’ ten goede.

Actueel cryptomarkt nieuws op Crypto.be maakt duidelijk wat er zich binnen onze landsgrenzen op het gebied van digitale currencies afspeelt. Daarnaast is het handig om internationaal cryptonieuws te volgen. Daardoor krijg je als beginnende cryptocurrency investeerder een duidelijk beeld van potentiële kansen en bedreigingen binnen de cryptomarkt.

Ook zijn er andere nieuwscategorieën te vinden op Crypto.be. Daarbij kun je denken aan ‘crypto trading’, ‘crypto investeren’, en ‘blockchain’. Deze categorieën zijn niet alleen interessant voor de beginnende crypto belegger of trader; ook de gevorderde cryptoliefhebber heeft baat bij het lezen van deze nieuwsartikelen.

Crypto broker en exchange reviews

Heb je voor jezelf besloten dat je wilt investeren in cryptovaluta’s? Dan wil je natuurlijk te weten komen bij welke crypto aanbieder je jouw gewenste crypto’s het beste kunt aanschaffen. Tegenwoordig zijn er erg veel verschillende crypto exchanges en brokers die zich op België richten. Daardoor kan het soms een lastige keus zijn; welke aanbieder past bij jou?

Om daarachter te komen, vind je op Crypto.be een sectie met crypto exchange en broker reviews. Door deze uitgebreide reviews te lezen, kom je de voordelen, de nadelen en de gebruikerservaringen te weten. Ook vind je in deze reviews informatie over andere belangrijke zaken. Denk daarbij aan de betaalmogelijkheden die er aangeboden worden, want de kans is groot dat je met Bancontact jouw cryptovaluta’s wilt aankopen.

Kortom, de juiste crypto aanbieder kiezen die aansluit op jouw wensen en behoeftes, wordt een stuk eenvoudiger dankzij de uitgebreide beoordelingen op Crypto.be.

Crypto.be toekomstplannen

David van Gaalen licht toe wat de toekomstplannen van Crypto.be zijn: “Wij werken hard aan het uitbreiden van ons platform met nieuwe kennisartikelen, reviews en nieuwsberichten. Wij willen inwoners van België voorzien van betrouwbaar crypto nieuws, zodat zij een weloverwogen beslissing kunnen maken of het investeren in crypto’s interessant voor hen is. Om dit te kunnen bereiken, zullen wij intensiever gaan samenwerken met crypto experts in België, zodat zij hun kennis en ervaring met onze lezers kunnen delen.”

“Alsmede vind je in de toekomt meer artikelen in onze kennisbank die beginnende cryptocurrency investeerders op weg helpen. Maar ook zullen wij een deel van onze artikelen afstemmen op de meer ervaren crypto traders en beleggers. Het uiteindelijke doel is om van Crypto.be een echte Belgische cryptocurrency en blockchain hub te maken.”