bol electronica

Kerst, een verjaardag, Valentijn of misschien gewoon omdat het kan: een cadeau uitzoeken voor een geek is stiekem helemaal niet zo moeilijk. Met deze negen cadeautips tover je zeker en vast een glimlach op het gezicht van je geliefde! 

De leukste cadeautips voor hem én haar (update: november 2019)

Elk jaar weer hetzelfde liedje; het perfecte cadeau uitzoeken voor de persoon waar je van houdt. En dat kan soms wel eens lastig zijn. Zeker wanneer de persoon waar je van houdt een geek of nerd is. Die kunnen soms echt wel kieskeurig zijn (ik spreek uit eigen ervaring). Speciaal voor jou heb ik de allermooiste en leukste geeky cadeaus voor hem én haar op een rijtje gezet. Want de belangrijkste man of vrouw in je leven verdient toch een prachtig cadeau, niet? Ik heb ze gekozen alsof ze voor mezelf zouden zijn 🙂

Cadeautips voor hem en haar: Google Chromecast

Google Chromecast V3

Met de Google Chromecast V3 maak je van een oude televisie een smart tv. Zo bekijk je apps zoals Twitch, Netflix, Spotify en YouTube via je smartphone of (studenten)laptop rechtstreeks op het grote scherm van je TV. Geweldig toch? Deze vernieuwde Chromecast werd in 2018 geïntroduceerd en streamt nu jouw favoriete content in Full HD op 60 fps! Het maakt van deze gadget een top cadeau voor hem of haar!

Nu beschikbaar op Coolblue en bol.com

Cadeautips voor hem en haar: Google Home

Google Home

De Google Home is een slimme speaker die perfect past binnen het interieur van een echte geek. Deze geïntegreerde Google Assistent kan jouw meest geeky vragen beantwoorden en bovendien allerlei opdrachten uitvoeren. Denk maar bijvoorbeeld aan het bedienen van je Chromecast, het regelen van je Philips Hue verlichting of het bekijken en managen van je agenda. Kortom, de Google Home bezorgt jouw huis een echte sci-fi vibe!

Nu beschikbaar op Coolblue en bol.com

Het leukste cadeau voor hem en haar: de Nintendo Switch

Nintendo Switch

Net zoals de SNES, Nintendo 64 en de Game Boy is de Nintendo Switch een revolutionaire console. Het is een console voor iedereen én overal. Dankzij de Joy-Con-controllers kan je alle games onderweg én op je televisie tesamen met je geliefde spelen. De Nintendo Switch brengt natuurlijk ook leuke nieuwe games met zich mee, waaronder Mario Kart, The Legend of Zelda en New Super Mario Bros. Kortom, de Nintendo Switch is het ideale cadeau voor hem en haar, ongeacht of je een geek bent of niet!

Nu beschikbaar op Coolblue en bol.com

pokemon sword shield

Pokemon Sword and Shield

Voor wie onder een steen heeft geleefd: sinds november 2019 is er een nieuwe volwaardige Pokémon-game beschikbaar voor de Nintendo Switch! Met Pokemon Sword en Shield beleef je spannende avonturen in Galar en ontrafel je het mysterie achter de Legendarische Pokémon Zacian en Zamazenta. Het is een prachtig spel gevuld met een heleboel leuke features die je gezellig tesamen kan spelen in de zetel. Kortom, Pokemon Sword en Shield is een aanrader voor elke Pokémon fan van elke leeftijd!

Nu beschikbaar op Coolblue en bol.com

fossilgen5.0 1

De volledig digitale smartwatch is de droom van elke (modebewuste) geek of nerd. Ze worden steeds populairder, stijlvoller en werken bovendien steeds beter samen met een smartphone. Ze maken het dagelijkse leven nét dat tikkeltje gemakkelijker. Zo kan je bijvoorbeeld met een smartwatch WhatsApp-berichtjes lezen en beantwoorden, je navigeren van A naar B, muziek afspelen en zelfs telefoongesprekken opnemen en beantwoorden. Je voelt je met een smartwatch om je pols als een échte James Bond! Een smartwatch is echt een fantastisch cadeau voor hem én haar! Heb ik je overtuigd en ben je op zoek naar de beste smartwatches van het moment? Hieronder vind je alvast mijn selectie van de beste smartwatches van het moment: 

Samsung Galaxy Watch 46mm Silver
  • Samsung Galaxy Watch
  • Besturingssysteem: Tizen

apple watch 5 kopen
  • Apple Watch Series 5
  • Besturingssysteem: WatchOS

Fossil Carlyle Gen 5
  • Fossil Carlyle Gen 5
  • Besturingssysteem: Wear OS

Huawei Watch GT
  • Huawei Watch GT
  • Besturingssysteem: Anders1001004002122875

The Lord of The Rings

Deze verzamelaarseditie van The Lord of The Rings is, volgens velen, de meest uitgebreide uitgave van deze drie boeken. Niet alleen bevatten ze prachtige illustraties van Alan Lee, bovendien bevat deze editie ook de oorspronkelijke opmerkingen van Tolkien over de teksten, stambomen van de Hobbits en vele andere families ,en vind je achtergrondinformatie die voorheen in het boek De Silmarillion moest worden gezocht. Alsof dat niet genoeg is, bevat het boek ook nog een woordenlijst van het Elfs, het elvenschrift Tengwar en hoe je de runen van de dwergen (ook wel gekend als Khûzdul) kunnen worden geschreven. Kort samengevat, een fantastisch literair cadeau voor hem en haar!

Nu beschikbaar op bol.com

gloomhaven

Gloomhaven

Gloomhaven is een episch bordspel dat al jaren lang op nummer 1 staat in zijn genre. In dit coöperatief bordspel voor 1 tot 4 personen neem je de rol aan van avonturiers die elk een set van speciale vaardigheden hebben. Deze vaardigheden heb je nodig om missies en dungeons te verkennen (lees plunderen). Na elke missie openen zich nieuwe wegen, nieuwe locaties en speel je weer nieuw te spelen scenario’s vrij. De keuzes die je tijdens deze avonturen maakt, hebben trouwens invloed op het verhaal. Bovendien kan je het originele spel uitbreiden met tal van nieuwe scenario’s. Volgens velen is Gloomhaven eigenlijk een bordspel zonder einde. Een fantastische cadeautip voor hem en haar.

Nu beschikbaar op bol.com

LEGO Ideas NASA Apollo Saturn V - 21309

LEGO Ideas NASA Apollo Saturn V

Met de LEGO NASA Apollo Saturnus V bouw je de eerste raket die mensen naar de maan heeft gebracht. Deze set bevat meer dan 1900 onderdelen waarmee je de één meter hoge raket kan bouwen, inclusief een maanlander en maanorbiter. Bovendien bevat deze LEGO set ook drie standaarden om je Saturnus V horizontaal en verticaal als displaymodel te tonen. Niet dat je met dit prachtig ruimteschip een bemande Apollo missie naar de maan kunt naspelen…

Nu beschikbaar op bol.com

Cadeau voor hem en haar: de Lego Star Wars Jedi Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order

Met Star Wars Jedi: Fallen hebben fans éindelijk de game waar zovelen van hebben zitten dromen. In deze singleplayer-game kruip je in de huid van een Padawan die ternauwernood is ontsnapt aan de slachting van Order 66 en langzaam uitgroeit tot een volwaardige Jedi Knight. Als Star Wars-fan herken je o.a. iconische locaties, wapens en vijanden uit het Star Wars universum. De Star Wars muziek maakt het bovendien ook helemaal af! Beschikbaar voor PS4, Xbox One en PC.

Nu beschikbaar op bol.com

 

Ik hoop dat je het perfecte geeky cadeau voor hem of haar hebt gevonden! Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan de samengestelde lijstjes met de beste cadeautips voor hem en haar op bol.com en Coolblue.