Een oerwoud van kabels in je computerbehuizing? Dan heb je vast nog niet gehoord van kabelmanagement. Het wegwerken van voedingskabels in een computerbehuizing wordt vaak over het hoofd gezien. Toch brengt het naast het esthetische aspect ook een ander belangrijk voordeel met zich mee, een betere luchtdoorstroom. Met een betere luchtdoorstroom zal je PC koeler en sneller zijn.

Om het oerwoud in je computerbehuizing om te vormen tot een zorgvuldig bijgehouden siertuintje, heb ik ter inspiratie enkele afbeeldingen verzameld van computers waarbij het kabelmanagement top is.

Het merendeel van deze foto’s heb ik gevonden op Reddit. Bij elke foto vind je de gebruiker en de originele post. Is jouw kabelmanagement ook zo fenomenaal? Stuur me de foto door en misschien kunnen de andere lezers jouw computer binnenkort ook bewonderen in dit artikel of op Instagram!

Kabelmanagement door u/lowfat32

Gepost door Reddit gebruiker u/lowfat32 hier.

Gebruiker u/lowfat32 heeft zowel de voedingskabels als de waterkoelingsslangen dezelfde afwerking gegeven, geniaal! Kabelmanagement van zo’n hoge kwaliteit zie je maar zelden..


Kabelmanagement door u/p0Pe

Gepost door Reddit gebruiker u/p0Pe hier.

Gebruiker u/p0Pe heeft fantastisch gebruik gemaakt van kabelkammen voor deze build. Met 4 grafische kaarten ben je genoodzaakt inventief om te gaan met je kabels, en met deze kabelkammen is het resultaat fantastisch!


Kabelmanagement door u/gibson_guy77

Gepost door Reddit gebruiker u/gibson_guy77 hier.

Dit is niet de eerste foto waar gebruik gemaakt wordt van kabel sleeves, maar het resultaat op deze foto is o zo mooi! Zeker wanneer je een kleurenmatch hebt met de overige hardware onderdelen.


10

Gebouwd door akmod en gedeeld hier.

Een build met één primaire kleur. Een bijzonder strak resultaat. Ik ben absoluut een fan van de waterkoeling!


Achterkant kabelmanagement

Gepost door Reddit gebruiker u/Brodholm hier.

Nog een voorbeeld van uitstekend kabelmanagement, deze keer achterin het moederbord. Dit is met zoveel toewijding en precisie gedaan. Dit is kabelmanagement van een héél hoog niveau!


8

Gepost door Reddit gebruiker u/stuck_limo hier.

Did I catch you sleeping ?! Dit is duidelijk geen goed voorbeeld van kabelmanagement. Dit is echter hoe de meeste builds eruit zien…


5

Gepost door Overclock.net gebruiker Jameswalt1 hier.

Ik wist niet hoeveel ik van een groen, zwart, wit én grijs kleurenschema hield tot ik deze build zag …


3

Gepost door Reddit gebruiker u/The_Angriest_Guy hier.

Een afgedekte voeding, de kabels afgewerkt met sleeves, waterkoeling, een zwart-wit kleurenschema … Dit is een goed voorbeeld van hoe goede kabelmanagement, gecombineerd met een mooi kleurenschema een blikvanger kunnen zijn.


9

Gepost door Reddit gebruiker u/Rikardny hier.

Een mooie, strakke build met rood-zwart kleurenschema, waarbij ook het kabelmanagement bijzonder goed is gelukt.


u/NannerMan9000

Gepost door Reddit gebruiker u/NannerMan9000 hier.

Er is goed kabelmanagement en er is next level kabelmanagement. Deze bouwer heeft zijn kabels afgestemd op zijn fans en voeding waardoor het resultaat adembenemend is!

Gemiddelde beoordeling: 0 (0 stemmen)

Jammer dat je dit geen waardevolle pagina vond!

Dit kunnen we beter doen!

Hoe kan deze pagina beter worden?